Prednovoletne zabave, ki se jih vsi veselijo

137
Prednovoletne zabave

December je naporen mesec in vsak petek se nekaj dogaja. Včasih se zgodi, da ljudje hodijo od prednovoletne zabave do zabave, da so na isti dan povabljeni na več krajev. In kako poskrbeti, da se bodo vaši poslovni partnerji odločili, da se udeležijo prav vaše zabave, ne pa tiste pri konkurenci? Poskrbite, da bo vsaka vaša prednovoletna zabava nekaj posebnega!

Kakšne so najboljše prednovoletne zabave?

Ponavljanje je dolgočasno, zato naj zabava ne bo vsako leto na isti lokaciji, z istimi aktivnostmi, isto postrežbo. Domislite se nekaj novega, to pa seveda zapišite tudi na vabilo, da boste ustvarili zanimanje.

Klasični napitki in pijače? Zagotovo ne! Pripravite pokušino zanimivih piv, ki jih vaši gostje zagotovo še niso pokusili. Prav tako lahko pripravite degustacijo različnih vrst kave s poreklom. Tudi pri sladicah ste lahko domiselni. Naj bodo presne ali veganske, značilne za regijo, iz katere prihajate, povezane z državo, s katero sodelujete … Tudi blejska kremšnita lahko marsikoga privabi!

Prednovoletni prigrizki
Svoje goste navdušite z izvirnimi in okusnimi prigrizki.

Pripravite darilca. Vsakdo se namreč veseli kakšnega zanimivega poslovnega darila, ki ga bo dobil na zabavi. Darilo je lahko tudi kakšen vaš izdelek.

Je v navadi, da se najame DJ, ki skrbi za plesno dogajanje? Marsikdo ne mara plesati, si pa z veseljem ogleda kak zanimiv nastop. Povabite artiste, ki bodo prevzeli občinstvo.

Prednovoletne zabave so lahko tudi tematske in se nanašajo na dejavnost vašega podjetja. Če prodajate športno opremo, imate lahko eno leto dekoracijo in aktivnosti na temo kolesarstva, naslednje leto na temo smučanja …

Ni nujno, da so prednovoletne zabave svečane in v zaprtih prostorih. Če je sneg, lahko povabite na večerno sankanje, ki ga pospremite s kuhanim vinom, kakavom in čajem.

Prednovoletne zabave so lahko tudi priložnost za zabavno učenje. Če se ukvarjate z gostinstvom, prodajo ali proizvodnjo živil, potem povabite letos na delavnico peke kruha, naslednje leto na delavnico mešanja koktajlov …

Vse je odvisno od ljudi!

Najboljše prednovoletne zabave so vedno dobro obiskane predvsem zaradi prijetnih ljudi. Ne povabite zgolj najbolj pomembnih poslovnih partnerjev. Povabite vse tiste, s katerimi se je prijetno družiti, pa čeprav ne sodelujete pogosto. Zanimivi ljudje, ki lahko postrežejo z dobrimi zgodbami, ter znajo druge nasmejati, so vedno najboljši recept za uspešno zabavo.

Tudi svoje zaposlene spodbudite, da se sprostijo, vsekakor pa jih velja opozoriti, glede česa naj bodo previdni. Če veste, da je kakšen poslovni partner nekoliko bolj zadržan in resen, se je treba ob njem obnašati resno in spoštljivo, ne pa se šaliti. Predvsem pa pazite, da ne bo preveč alkohola. Ob tem namreč popustijo zavore in hitro se lahko pripeti kaj neprijetnega.

DELI
Life at Night je spletni portal, na katerem so zbrani prispevki z različnih področij. Na njem boste izvedeli vse o urejanju doma in vrta, lepoti in zdravju, internetu in računalništvu, poslu in financah, pa tudi o športu in prostočasnih aktivnostih.