SoftShell jakna vas varuje pred vetrom in mrazom

120
SoftShell jakna

Včasih so zimske razmere pomenile težka, nerodna oblačila, ki niso bila prijetna za nošenje, so pa zagotavljala zaščito pred nizkimi temperaturami. Se spomnite fotografij iz osemdesetih, ko so celo alpinisti na najvišjih gorah sveta nosili debela pletena oblačila iz volne? Se spomnite, da so v teh letih ženske prisegale na krzno, saj naj bi bilo to edino, ki lahko pozimi resnično ogreje? Na srečo so novi časi prinesli nove materiale, ki nam precej pomagajo pri naši zimski garderobi. So lahki, niso pridobljeni na račun kosmatih živalic, dobro grejejo, ne prepuščajo vetra in mokrote, dihajo in se pod njimi ne potimo. Iz njih so narejena oblačila po zadnji modi ali pa oblačila, ki so praktičnega kroja in odlična za vsakdanjo uporabo, tudi za delo. Eden teh sodobnih materialov je tudi tako imenovani SoftShell, iz katerega se najbolj pogosto izdelujejo SoftShell jakne.

Vsakdanja, praktična, udobna zimska oblačila

O tem, zakaj so tovrstna zimska oblačila tako zelo priljubljena, smo povprašali podjetje Habeco, kjer skrbijo za promocijski tekstil najrazličnejših znamk in za najrazličnejše priložnosti oziroma vrste uporabe, na primer šport, delo, prosti čas, poletje in zimo … Prav SoftShell jakne so med najbolj iskanimi, naročajo pa jih najrazličnejša podjetja, od multinacionalk do majhnih podjetnikov. Zakaj? Zato, ker so topla oblačila za hladnejše dni z dodatkom logotipa podjetja odličen način promocije tega podjetja, ljudje pa jih izjemno radi nosijo, ker so praktična.

  • SoftShell jakna Sols Roxy

Večina podjetij se odloči, da bo s takšno zimsko jakno iz SoftShella obleklo predvsem tiste zaposlene, ki delajo na terenu in pri katerih je treba pozimi poskrbeti, da jim je toplo. Seveda pa se hitro obleče tudi vse druge, tudi zaposlene v pisarnah, ki nosijo jopice tako na delovnem mestu kot doma in v prostem času, pa tudi poslovne partnerje. SoftShell jakne so kot jakne za prosti čas namreč odlične za vse. Lahko jih oblečemo za kakšno planinsko turo, za sprehod po mestu, za delo na vrtu … Pravzaprav jih lahko nosimo vedno, ko nam je hladno, in je primerna nekoliko bolj športna ter sproščena obleka.

Kakšne SoftShell jakne so na izbiro?

Pri Habecu smo povprašali, na kakšen način izbrati promocijski tekstil, da bo ta kar najbolj učinkovit –da ga bodo obdarovanci torej čim pogosteje nosili in nam tako ves čas delali »reklamo«. Povedali so nam, da je pomembnih kar nekaj dejavnikov.

SoftShell jakne ne smejo biti videti ceneno, saj imamo vsi radi, da so naša oblačila kakovostna in estetska. Izdelane morajo biti torej tako, da so resnično primerne za vsakdanje prostovoljno nošenje, ne pa zgolj za tistih osem ur v službi, nato pa jih vsi z olajšanjem odložijo. Prav zato vas vabijo, da pogledate njihovo ponudbo, saj so pri njih oblačila kakovostna in po ugodni ceni.

SoftShell jakne
SoftShell jakne so na voljo v spletni trgovini Habeco.

Najbolje je, da se izbere nekoliko bolj nevtralno barvo, torej barvo, s katero nimajo težave ne moški ne ženske. Za posebne barve se ne velja odločati, kajti če SoftShell jakna že na deleč vpije, da gre za brezplačno oblačilo za promocijo, je ljudje ne bodo nosili.

Praktičen naj bo tudi model. Razmislite o posebnih žepih in o kapuci, saj je lahko oboje prednost. In nenazadnje: vaš logotip namestite tako, da bo dobro opazen, vendar ne bo pokvaril celotnega videza jakne.

Life at Night
Life at Night je spletni portal, na katerem so zbrani prispevki z različnih področij. Na njem boste izvedeli vse o urejanju doma in vrta, lepoti in zdravju, internetu in računalništvu, poslu in financah, pa tudi o športu in prostočasnih aktivnostih.