Vedeževanje z Astrohišo

80
Vedeževanje

Življenje v negotovosti je najtežje, kar se nam lahko pripeti. Že vsakdanji izzivi, na katere ne moremo vplivati in jih spremeniti, so pogosto stresni, a kadar se negotovost pojavi pri pomembnih življenjskih vprašanjih, je še toliko huje.

Vemo, da se stvari lahko spremenijo na boljše ali slabše, da nam bo uspelo ali ne, in da je od tega odvisna naša prihodnost, a nimamo odgovorov. Razen, če nam jih kot rešitev ponudi vedeževanje, s katerim lahko odstremo marsikatero tančico in rešimo uganke, ki prevzemajo naš um. Vedeževanje nam pomaga, da lahko sprostimo napetost in se prenehamo obremenjevati po nepotrebnem, kajti vsi pomembni odgovori so na dlani.

Najboljše vedeževanje v Sloveniji

Pri nas so ljudje vse manj zadržani, in če je vedeževanje nekoč veljalo za tabu, ga danes večina sprejema kot dejavnost, ki je povsem običajna ter katera zahteva velik dar. Na vedeževanje Astrohiša, kjer je združenih mnogo vrhunskih vedeževalcev, smo povprašali glede tega, kakšna je sprejetost vedeževanja v našem okolju.

Potrdili so, da ljudje vedeževalcev nič več ne jemljejo za šarlatane, temveč se zavedajo, da gre za ljudi, ki imajo razvito drugo vrsto čuječnosti, s katero lahko pomagajo, hkrati pa jim je ta lahko tudi v breme. Vedeževanje je namreč izjemno odgovorno delo, saj se pri njem srečuješ z močnimi silami, hkrati pa s strankami, ki resnično potrebujejo tvoje odgovore. In tudi kadar jim želiš dati dobre, tega včasih ne moreš.

Vedeževanje Astrohiša

Kakšno vedeževanje je pri nas najbolj priljubljeno? Tako kot v večini Evrope se stranke največkrat odločijo za vedeževanje iz tarot kart, vprašanja pa se nanašajo v prvi vrsti na zdravje, šele nato sledijo vprašanja o službi, partnerskem odnosu in podobno. Tudi numerologija je še vedno zelo priljubljena, saj si nihče ne želi, da bi mu šlo v življenju slabše zgolj zato, ker tako določa na primer njegovo ime.

Tako numerologija kot še ena izjemno priljubljena oblika vedeževanja, astrologija, sta priljubljeni tudi pri mladih starših oziroma parih v pričakovanju, ki jih zanima, kakšen bo njihov otrok, kako ga primerno poimenovati, kaj mu prinaša njegov rojstni datum.

Kdo se najpogosteje obrača na pomoč vedeževalca?

Pa je res, da se za vedeževanje odločajo predvsem ženske? Drži. V človeški naravi je, da so ženske bolj odprte in se želijo v težavah bolj pogovarjati ter pogosteje vprašajo za nasvet, medtem ko moški probleme raje obdržijo zase – zato se tudi za vedeževanje odločijo večkrat pripadnice nežnejšega spola.

Iskanje življenjske poti je namreč precej podobno iskanju poti, kadar se vozimo z avtomobilom. Ženske povprašajo mimoidočega za pravo smer, moški pa raje trmasto naredijo tri kroge, preden jo najdejo sami.

Life at Night
Life at Night je spletni portal, na katerem so zbrani prispevki z različnih področij. Na njem boste izvedeli vse o urejanju doma in vrta, lepoti in zdravju, internetu in računalništvu, poslu in financah, pa tudi o športu in prostočasnih aktivnostih.