Le dobra postelja zagotavlja popoln spanec

49
Popoln spanec

Če je vaša vzmetnica starejša od sedmih let, vam po vsej verjetnosti ne ponuja več udobja, ki ga potrebujete za odličen nočni počitek. Trajanje uporabnosti vzmetnice je v največji meri odvisna od njene kakovosti, pogostosti uporabe, vaše teže in nenazadnje tudi od vašega vzdrževanja. Četudi ste pred več leti kupili povsem novo in vrhunsko vzmetnico, je zdaj čas, da jo zamenjate.

Za najbolj kakovosten spanec

Številne raziskave kažejo na to, da spimo bolj trdno, imamo manj bolečin v križu in občutimo manj simptomov, če spimo na novejši postelji. Če bodo postelje v vašem domu opremljene še s kakovostno posteljnino, bo občutek splošnega udobja v postelji še večji. Posledično vam bo zagotovljen odličen spanec, s pomočjo katerega se boste zagotovo odpočili.

Boxspring postelja Ankona 2
Boxspring postelja Ankona 2

V zadnjem času so priljubljene postelje iz pene. Ta je lahko poliuretanska, spominska ali iz lateksa. Izdelujejo jo v različnih oblikah in gostoti, in sicer glede na različne potrebe kupcev. Prav tako so priljubljene tudi postelje, ki v podpornem sistemu ali v zgornjem sloju vsebujejo peno z dodatkom gela. Za takšne postelje je značilno, da so hladnejše od običajnih penastih postelj.

V sklop kakovostnih postelj sodijo še hipoalergene in antimikrobne postelje iz naravnega lateksa. Kupci prav tako številčno posegajo po posteljah iz spominske pene, ki se ponašajo z vrhunsko podporo, za katero poskrbi poliuretan visoke gostote.

Oblazinjene postelje so zakon

Če se nikakor ne morete odločiti, katera postelja bi ustrezala vam, je najbolje, da v vaše življenje vskočijo oblazinjene postelje, ki si jih po vsej verjetnosti lahko privošči prav vsak od vas. Takšna vrsta postelje je namreč odlična rešitev, ki vam ne bo ponujala samo vrhunskega udobja ter odličnega spanca, temveč tudi estetski doprinos v vaš spalni prostor.

Oblazinjena postelja Kira
Oblazinjena postelja Kira

Naj vam omenimo še, da je za oblazinjene postelje značilno, da je njihova končna višina nekoliko višja. S tem si boste lahko privoščili tudi lažje vstajanje.

DELI
Life at Night
Life at Night je spletni portal, na katerem so zbrani prispevki z različnih področij. Na njem boste izvedeli vse o urejanju doma in vrta, lepoti in zdravju, internetu in računalništvu, poslu in financah, pa tudi o športu in prostočasnih aktivnostih.

KOMENTIRAJTE PRISPEVEK

Please enter your comment!
Please enter your name here