Zakaj potrebujem ovitek za telefon?

6
Ovitki za telefon

Časi, ko smo se dobesedno žogali z robustnimi Nokiami in jih po padcih brez skrbi pobirali s tal, vstavili baterijo in pokrovček ter nadaljevali z uporabo, so že zdavnaj mimo. Tehnologija je napredovala in mobilni telefoni so postali skorajda kirurško natančni digitalni pripomočki.

Z napredkom se je stopnjevala njihova uporabnost, z njo pa tudi občutljivost in cena samih naprav. Da ne bi preveč bolelo ob kakšnem nepričakovanem zdrsu z mize ali iz žepa, morebiti po neprevidnem odlaganju v torbico s ključi in drugimi ostrimi predmeti, bodo poskrbeli ovitki za telefon.

Soft gel ovitki za Samsung Galaxy S20

Malo morje najrazličnejših modelov, oblik in patentov te cenovno ugodne zaščite je danes že na voljo. Izbirate lahko tako med raznobarvnimi ovitki za telefon kot tudi med nekoliko bolj diskretnimi, ki napravo zaščitijo, kljub temu pa je ne skrivajo pred pogledom.

Ob nakupu ovitka je vedno dobro pomisliti še na zaščitno plast iz kaljenega jekla, ki zaščiti tudi občutljiv zaslon dragocene naprave. Po pravilni namestitvi je tako mobilni telefon popolnoma zaščiten, sama zaščita pa nikakor ne vpliva na izgled telefona.

Kaljeno zaščitno steklo za Huawei

Ne glede na to, ali potrebujete ovitek za telefon znamke Samsung, Huawei, Apple ali katere druge znamke, vam tega nakupa dejansko nikoli ne bo žal. Gre za minimalen vložek v varnost občutljivega kosa tehnološke opreme, ki je praktično ves čas z vami.

V primeru, da bi radi z eno potezo zaščitili svoj telefon, pa boste nemara razmislili o etuiju. Ta bo zaščitil tako sprednjo kot zadnjo stran telefona, obenem pa pazil tudi na robove. Ne čakajte tako dolgo, da bo na koncu prepozno.

Preklopni etuiji za iPhone 11 Pro

O pestri ponudbi pa se lahko prepričate tudi v spletni trgovini ilovemobi.si, kjer vas čaka praktično vse, kar potrebujete za varnost svojega mobilnega telefona. Ovitki za telefon so lahko poleg zaščite tudi izjemno privlačen modni dodatek. Obiščite omenjeno spletno trgovino in se o tem prepričajte sami!

DELI
Life at Night
Life at Night je spletni portal, na katerem so zbrani prispevki z različnih področij. Na njem boste izvedeli vse o urejanju doma in vrta, lepoti in zdravju, internetu in računalništvu, poslu in financah, pa tudi o športu in prostočasnih aktivnostih.